FADfest’15

julio 03, 2015
janowordpress
Més de mil assistents a la inauguració del FADfest’15

El passat Dilluns 29 de Juny va tenir lloc la inauguració del FADfest amb la conferència inaugural a càrrec de Tim Simpson de Glithero, l’estudi que comparteix amb l’holandesa Sarah van Gameren, un paradigma de la transdisciplinarietat de disciplines a nivell internacional.

Després de la conferència, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, la directora de creativitat i innovació de l’ICUB, Inés Garriga, la presidenta del FAD, Nani Marquina, i el president del BCD, Pau Herrera, van inaugurar el FADfest, alhora que es donaven per inaugurades també les exposicions “Fora de lloc” i l’exposició dels Premis del FAD 2015. la inauguració va ser un gran èxit d’assistència amb més de mil persones que van gaudir de la festa i van poder visitar les dues exposicions.

`

1 Comment. Leave new

Sr WordPress
3 julio, 2015 10:36 am

Hola, esto es un comentario.
Para borrar un comentario simplemente accede y revisa los comentarios de la entrada. Ahí tendrás la opción de editarlo o borrarlo.

Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *